Μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός| metalararat.grΑγοράζουμε άμεσα και απολύτου μετρητής το μεταχειρισμένο εξοπλισμό σας.


Αν θέλετε να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα το μεταχειρισμένο σας εξοπλισμό από εστιατόριο, ψητοπωλείο, πιτσαρία, οβελιστήριο , σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, μανάβικο ή άλλο παρόμοιο κατάστημα, τώρα δεν υπάρχει ποιό εύκολος τρόπος απο το να καταγράψετε τα είδη σας με τα στοιχειά σας στο πεδίο με αριστερό "κλικ" << Πουλήστε >> με όσο το δυνατόν αναλυτικότερη περιγραφή π.χ (είδος, μήκος*πλάτος*ύψος , υγραέριο ή ρεύμα, όνομα κατασκευαστή, έτη λειτουργίας κ.λ.π) και αυτόματα θα ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα αγορών. Μέσα στο επόμενο 24ώρο, από την ημερομηνία αποστολής των στοιχείων σας, θα έχετε την απάντηση μας. 

Εμείς αναλαμβάνουμε το άμεσο άδειασμα του χώρου σας με τα συνεργεία μας.

Η εξόφληση για αγορές μεταχειρισμένων γίνεται άμεσα και μετρητής την ίδια ημέρα και μετά την παραλαβή τους στα γραφεία τις εταιρίας μας.

*Προσοχή: Για να αγοράσουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό θα πρέπει να συνοδεύεται από τα νόμιμα παραστατικά δηλαδή δελτίο αποστολής και τιμολόγιο αν πρόκειται για εν ενεργεία κατάστημα. Αν τα είδη πωλούνται από ιδιώτη η αγορά γίνεται με δικά μας παραστατικά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο πωλητής να είναι ο νόμιμος κάτοχος των ειδών.

*Απόρρητο: Οι πληροφορίες που παρέχονται στην εταιρία μας κατά την διενέργεια των συναλαγών είναι απόρρητες και εμπιστευτικές. Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να τις προστατεύσει από την πρόσβαση σε αυτές οποιουδήποτε τρίτου και να τις χρησιμοποιεί μόνο στο μέτρο που είναι αναγκαίο αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση των συναλλαγών.

STOCK - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ


Από σήμερα: η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας διαθέσει τον καλύτερο μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό. τεσταρισμένο - καθαρό - αξιόπιστο στις καλύτερες τιμές και με χρηματοδότηση από τηνmetalararat-BANK έως 24 μήνες.

Σε ένα χώρο 1500 τετραγωνικών θα βρείτε τα πάντα για το κατάστημα σας από:

• STOCK
• ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
• ΜΙΚΡΟΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
• ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
• ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
• ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ-ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ
• ΨΥΓΕΙΑ
• ΛΑΝΤΖΕΣ
• ΠΟΤΗΡΙΕΡΕΣ


Τα πάντα ελέγχονται πριν βγουν στην αγορά από το metalararat-service της εταιρίας μας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν που θα αγοράσει ο πελάτης μας θα τον αφήσει ευχαριστημένο και θα αξίζει τα χρήματα του.

*Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται από την εταιρία μας χωρίς καμία extra επιβάρυνση εντός του νομού αττικής. Αλλά και εκτός νομού κατόπιν συμφωνίας.

Mην  διστάσετε  να  επικοινωνήσετε  μαζί  μας  για  ότι  πρόβλημα και εάν έχετε , η ομάδα τουmetalararat-service θα είναι διπλά σας.

Δείτε μερικά από τα μεταχειρισμένα μας << εδω >>