Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε το χώρο σας προκειμένου να προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε λειτουργικότητα, καλαισθησία και σωστή αξιοποίηση του χώρου με βάση τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Σχεδιασμός και κατασκευή εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων μαζικής εστίασης, κρεοπωλείων, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, ξενοδοχείων, καφέ μπαρ, και ειδικές κατασκευές με βάση τις ανάγκες σας.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει την επισκευή του οποιουδήποτε υπάρχοντος επαγγελματικού εξοπλισμού, την παροχή ανταλλακτικών καθώς και την μεταφορά του καινούριου ή μεταχειρισμένου εξοπλισμού. 

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, μηχανημάτων και ανταλλακτικών, από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις  διεθνείς προδιαγραφές. Σε όλα τα μηχανήματα εισαγωγής παρέχουμε εγγύηση, πλήρες service από εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη σειρά ανταλλακτικών.

Επιμελούμαστε την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή των μηχανημάτων με ευελιξία, συνέπεια και επαγγελματισμό. 

Η εγκατάσταση και η τοποθέτηση του νέου σας εξοπλισμού πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας μας, ανεξαρτήτως τοποθεσίας. 

Με την ολοκλήρωση της παράδοσης πραγματοποιείται εκπαίδευση του προσωπικού σας για την σωστή λειτουργία και χρήση των μηχανημάτων.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σωστή διαχείριση του εξοπλισμού σας.